Gipszkarton rendszerek

Milyen előnyökkel jár, ha gipszkartonnal építkezik?

A gipszkartonok által létrehozott rendszerek számos lehetőséget rejtenek, amelyek által igazán egyedivé, praktikussá és esztétikussá varázsolhatja a belső teret.

Gipszkarton rendszerek használati területei: Kizárólag az épületek belső tereiben használható! Alkalmazhatjuk a gipszkarton rendszereket válaszfalak építésére, vagy közvetlenül falra ragasztott vagy vázra szerelt formában. Továbbá alkalmazhatjuk tetőtéri- és egyéb mennyezetburkolatokként valamint álmennyezetek építésére is alkalmasak a gipszkarton szerkezetek. Továbbá alkalmazható hő-, hangszigetelési igények kielégítésére is.

Előnyei közé sorolható még, hogy a gipszkarton rendszerek környezetbarát anyagokból készülnek, valamint egyszerűen variálhatók, testre szabhatók. Praktikus eszköze a gyors építkezésnek, ugyanis nincs száradási ideje, ami által akár napokat is spórolhat a kivitelezés idején. Mivel minden vezetéket és csövet eltakar, a falvésés szükségtelenségével szintén sok időt és nem kevesebb pénzt takaríthat meg. Emellett elenyésző súlya miatt nem nehezedik rá az épület szerkezetére és szállítani is könnyű.

A kivitelezés során a gipszkarton rendszerek által minimálisra csökkenthető a szennyezés is. Ráadásul a különféle gombák és rovarok sem károsítják. A vakolt falazattal ellentétben a gipszkarton rendszereken nem képződnek repedések, ezért bátran alkalmazható minden helyiségben. Használata gyors és egyszerű munkát tesz lehetővé, ami által a kivitelezés nem csak időben rövidül le, de jóval olcsóbb is, mint a hagyományos falazás. Emellett a gipszkarton rendszerek kedvező áron elérhetőek, így ebből a szempontból sem jelentenek többletköltséget.

Szaküzletünkben a Gipszkarton rendszerek széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. A megfelelő szakmai tanácsadással segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket!

Keressen minket még ma!