Hő- és hang-, valamint vízszigetelő rendszerek

A szigetelő anyagokat az építkezések során a hő, hang valamint a nedvesség elszigetelésére használják leggyakrabban. A szigetelő anyagokat legtöbbször hosszú távú költségmegtakarítás céljából alkalmazzák. Hiszen egy jól leszigetelt háznál sokkal kevesebb hőmennyiség szabadul fel a falakon illetve a tető keresztül és ez által csökkentjük a hő veszteséget. A vízszigetelésnek több fajtája van. Ilyen például a kenhető bitumen alapú vízszigetelés, ásványi alapú vízszigetelés…stb. Vízszigetelést több területen is használnak más-más célból (pl.: ház, tető szigetelése, de használják ezt a technológiát medencék leszigeteléséhez is) Hangszigetelés célja a zajok kizárása az épületből. Hangszigetelést használnak mind a falaknál és többszintes házaknál az emeletek közötti betonrétegben is Szaküzletünkben szigetelő anyagok széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. A megfelelő szakmai tanácsadással segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket! Weboldalunkon megtekintheti Falazóanyagainkat is.

Milyen előnyöket élvezhet a megfelelő hőszigetelés által?

Számos olyan tényező akad, amely támogatja az optimális hőszigetelést. Ezeket az előnyöket szeretnénk bemutatni Önnek azért, hogy tudja, mit veszít, ha nem fordít kellő figyelmet a hőszigetelésre.

Megtakarítás: Az energia felhasználás mértéke jóval csökken a megfelelő hőszigetelés alkalmazásával. Így akár 25-40%-ot is spórolhat. A kevesebb energia felhasználás által egyúttal a környezet is kíméli.

Élettartam: A megfelelő hőszigetelés megóvja a külső-belső falszerkezetet a hőingadozástól. Ezáltal növeli az ingatlan értékét, hiszen tovább használhatóvá, időtállóbbá válik az épület.

Kényelem és egészség: Nincs gond a páralecsapódással, a lakás megtartja a kellemes hőmérsékletet minden évszakban. Nem penészednek a falak, nem alakul ki esztétikailag és egészségügyileg kifogásolható falkárosodás sem. Így nem lesznek hő hidak, nem alakul ki a penészedés miatt asztma, allergia vagy egyéb más légúti megbetegedés.

Ha megbízható szigetelést szeretne, keresse minőségi szigetelő termékeinket és a hatás nem marad el!

Hangszigetelés

Az építkezések során megannyi szempont adódik, amire érdemes előre gondolni és odafigyelni, mint később orvosolni a problémát, azonban ha úgy adódik, mindig van utólagos lehetőség is. Családi házaknál az építkezés során érdemes megoldani hangszigetelés kérdését, amely a hosszú távú, békés együtt élés egyik lényeges megoldása lehet, ugyanakkor, társas, illetve panelházak lakói számára is ismerős lehet az áthallás problémaköre.

Sokszor igen zavaró tud lenni a szomszéd bármilyen zajongása, akár napszaktól függetlenül is, hiszen ahány ember és család annyi féle életritmusban élnek. A hangszigetelés tökéletes megoldás a kellemetlen és zavaró hangok csökkentésére, amely leginkább a bejárati ajtónál, a padlónál, a válaszfalaknál, mosdó helyiségeknél jelent megoldandó feladatot.

Cégünk sok éves tapasztalattal kínál minőségi és megbízható hangszigetelési anyagokat, amelyekkel kényelmesebbé teheti a hétköznapokat, csökkentheti az áthallásokat. További információért és tájékoztatásért forduljon bizalommal kollegáinkhoz, akik a készséggel állnak rendelkezésére, hogy Ön csak a legjobb minőségű szigetelőanyagot használja!

Vízszigetelés

Miért fontos a megfelelő vízszigetelés?

Sokan a fürdőszobán kívül nem is gondolkodnak el a vízszigetelés fontosságán. Pedig az épület számos területén igen fontos a kiváló vízszigetelés. Ennek hiánya nem várt problémákat, bosszúságot és felesleges kiadásokat is generál, így fontos rá odafigyelni.

Ha a vízszigetelés során hiányos vagy silány minőségű vízszigetelővel dolgoznak, az később igen nagy gondot okoz. Leggyakrabban vízszivárgáshoz vezet, ami idővel beázáshoz vezet. Emiatt nem csupán lemállik a vakolat és a tapéta, hanem ezek javítása jelentős összegbe kerül. Emellett a beázás okozta vizesedés egy megfelelő atmoszférájú helyiségben a feketepenésznek is kiváló táptalajt kínál a szaporodáshoz, ami különféle légúti megbetegedésekhez is vezethet.

A vízszigetelő anyagot használhatják a falakhoz, a padlóhoz, a tetőhöz, a fürdőszobába a zuhanyzó vagy kád mögé és még sok egyéb helyre. Nálunk minden szükséges szigetelőanyagot megtalál, amire egy építés vagy felújítás során szüksége lehet.

Ha szigetelőanyagot keres, tekintse meg kínálatunkat!

Minőségi szigetelőrendszert keres?
Tekintse meg szigetelőrendszer kínálatunkat szakkereskedésünkben!