Tetőfedő anyagok és fóliák

A tetőfedő fóliák legfontosabb feladata a tetőfedő anyagokon esetlegesen átjutott nedvességek elvezetése. A tetőfedő fóliák használata minden estben erősen ajánlott hiszen a tetőfedő anyagokon esetlegesen átjutó nedvességet elvezeti, így az nem okoz az épületünkön átázást. A tetőfedő anyagoknak számos fajtája létezik. Ilyen például a fémlemezes tetőfedés, kerámia cserepek, beton cserepek, bitumenes hullámlemezek … stb. Szaküzletünkben a Tetőfedő anyagok és fóliák széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. A megfelelő szakmai tanácsadással segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket!

Hogyan válasszunk megfelelő tetőfedő anyagot?

A tető legfőbb feladata, hogy védje otthonunkat az időjárás viszontagságaitól, a beázástól, széltől, viharoktól. Emellett esztétikai funkcióval is bír, hiszen ingatlanunk külső képének pozitív megítéléséhez egy szép tetőcserép is hozzájárul.

A tetőfedés előtt végig kell gondolnunk néhány dolgot, hogy a megfelelő anyagot választhassuk ki a munkálatokhoz. Először fel kell mérnünk az éghajlat jellegét lakóhelyünkön: mennyi esőre, viharra számítunk, ezek milyen erősségűek? Tervez-e később energiatakarékos megoldásokat, például napkollektor felszerelését ingatlanára? Azt is el kell döntenie, hogy tetőterét beépíti-e szobának, vagy csupán padlásként üzemelve nem használatos tárgyai tárolására szolgál majd? Ha pedig már kész ház tetőújítását végeznénk, akkor is más körülményeket kell figyelembe vennünk.

Ha Ön is szeretné, hogy otthona minőségi és esztétikus tetővel rendelkezzen, amely biztonságos és véd a környezeti tényezőktől, forduljon bizalommal cégünkhöz és válogasson tetőfedő anyagaink széles választékából!