Hideg-meleg burkolatok

A melegburkolatoknak többféle csoportja van. ilyen például a fapadlók, parketták és laminált padlók, parafa padlók… stb. Hidegburkolatok például a csempe, greslap egyéb padlóburkolatok Szaküzletünkben a hideg-meleg burkolatok széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. A megfelelő szakmai tanácsadással segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket!
Burkolna? Tőlünk kap hideget, meleget!
Nem tudja, hogy kezdjen hozzá a burkoló munkához?

Tanácstalan az anyagokat illetően?
A melegburkolatoknak többféle csoportja van. Ilyenek például a fapadlók, parketták és laminált padlók, parafa padló stb. A hidegburkolatok csoportjába tartozik például a csempe, greslap és egyéb padlóburkolatok. Szaküzletünkben a hideg- és melegburkolatok széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. A megfelelő szakmai tanácsadással segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb terméket.

A burkoló munkához kínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy minden igényt kielégítsen, hiszen ahogy a divatban, úgy a lakásburkoló anyagok világában is követni kell a trendeket. Legtöbbször hidegburkolatot használunk a lakásban, hiszen manapság a padló is fűthető. Így könnyebb tisztántartani a felületeket.

Ha spórolni szeretne, nálunk megteheti:

  • Partnereink listaárából 15%-os kedvezményt biztosítunk
  • Személyre szabott, de gazdaságos megoldást is kínálunk egyben
  • Ha minden szükséges burkoló anyagot különböző helyekről szerezne be, sokkal többet fizetne
  • Nálunk megtalál mindent a burkoló munkához

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy látogasson el újpesti üzletünkbe!

Miért válassza a STYRO-BOND termékeket?

Az építőipari alapanyagok terén is folyamatosak a változások és egymást követik az innovatív megoldások. A STYRO-BOND termékek egyre népszerűbbek a felhasználók körében, ami kiváló minőségüknek és megfizethető áruknak is köszönhető.

A termékek legnagyobb előnye, hogy tökéletes falfelületet hozhatunk létre általuk, gazdaságosan. Gipszes vakolataik rendkívül jól használhatóak, emellett glettelni már nem szükséges. Így még több pénzt és időt is megtakaríthat, ha a STYRO-BOND termékcsaládot választja.

A STYRO-BOND gipszes vakolatok könnyen felvihetőek, remek szigetelők és egyéb felületkezelés nélkül tapétázhatók, festhető. Így egyszerűen varázsolhatja át a falfelületeket, igényei szerint. Gyorsan lehet vele dolgozni, ami plusz megtakarítással jár az eddigieken felül. Beltéri használatra lettek kifejlesztve a gipszes vakolatok, azonban magas nedvességtartalmú helyiségekben nem ajánlott a használatuk.

A profik ma már a -BOND termékeit használják, így élvezve a gyors és tökéletes végeredmény gyümölcsét.

Rendeljen STYRO-BOND termékeket még ma!